AFS Gönüllüleri Derneği ile birlikte bu yıl 4.sünü “Farklılıklarımızla Bir Aradayız, Renklerimizle Zenginiz” sloganıyla düzenlediğimiz Türkiye Kardeşleri kurulan yeni dostluklarla, kırılan ön yargılarla, bolca deneyimle ve gülen yüzlerle sona erdi. 200 e yakın öğrenci ve öğretmenlerinin yer aldığı programın katılımcıları başka bir ilde gönüllü bir aile ve arkadaş ortamında geçirdikleri bir hafta boyunca kültürel etkinliklere, gönüllü sosyal sorumluluk çalışmalarına, kültürlerarası iletişime dair atölye ve eğitimler gibi birçok etkinlikte yer aldılar.
Türkiye Kardeşleri katılımcılarının program boyunca yaşadıkları değişimi ve duygularını ifade ettikleri röportajlarımızı önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Ülkemizin farklılıklarla bir arada yaşamayı deneyimlemiş daha çok gence ihtiyacı. İşte 2017 İstanbul Maratonu’nda bizi destekleyen bağışçılarımız sayesinde bu yıl 35 genç daha Türkiye Kardeşleri’ne katılabildi. Toplumsal barış misyonuyla gerçekleştirdiğimiz bu projede bize güvenip destek veren bağışçılarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.