Sana uygun Kültürlerarası Programı bul

• Kuzey Amerika
  • Latin Amerika
  • Okyanusya

2019-2020 Dönemi AFS Okul Programları için başvurular 8 Kasım'da sona ermiştir.

Detaylar için lütfen tıklayın

18 Yaş üstü için AFS Next/Sentio Programları

2019-2020 YES Programları başvuruları sona ermiştir

AFS ABD tarafından yürütülmekte olan YES Programları’nın 2019-2020 öğretim yılı başvurusuna ulaşmak için lütfen tıklayın.

27-28 Ekim’de gerçekleşecek Değerlendirmeler için son başvuru tarihi 19 Ekim Cuma saat 17:00’dir.

Daha fazlası

Kültürlerarası hikayenle ilham vermek ister misin?

“AFS’de gönüllü olmaya ilk başladığım günden bu yana bir takımda çalışmak ve farklı kesimlerden gelen insanlarla temas kurabilmek gibi bir çok yetkinlik geliştirdim. Bir AFS gönüllüsü olarak, kendi toplumumla temaslarım artık daha kuvvetli ve bir yandan da dünyanın her yanından dostlar ediniyorum. Öğrencilere, eğitimcilere, ailelere yardımcı olmanın tadına varıyorum ve kültürlerarası anlayış ile dünya barışının önemini daha çok fark ediyorum.”

—Marcela Vazquez, AFS Arjantin gönüllüsü

Tüm Hikayeleri Görün…

Deneyimini bizimle paylaş

Kültürlerarası Programlarla Değişimi Yaşayın

Değişim yılınızda yaşadıklarınız hayatınızı sonsuza dek değiştirecek!
STU_GLOBAL

Küresel ol

Başka bir ülkede yeni bir aileyle yaşa. Yeni gelenekler deneyimle. Farklı bakış açılarına, kültürlere, dinlere ve dünya sorunlarına değer vermeyi öğren.

STU_CHANGE

Değişim sensin

Dünyaya yeni bir gözden bakmayı öğrenin ve başkalarının dünyayı sizin gözünüzden görmesini sağlayın. Ömür boyu sürecek dostluklar kurarak, kültürler arasında köprüler kurun.

STU_FLUENT

Akıcı konuş

Yeni bir okula gidin, yeni bir dil öğrenin ve farklı kültürlerden gelen insanlarla iletişim kurmanın yollarını öğrenin. Kazanacağınız bu yetkinlikeri evinize dönerken yanınızda götürün ve ömür boyu kullanın

STU_YOU

Kendini keşfet

Kendinle ve dünyadaki yerinle ilgili yeni şeyler keşfet. Zor durumları, gelişim fırsatlarına dönüştürmenin ve olgunlaşmanın yollarını öğren.

Dünyayı değiştirmeye hazır mısın?

AFS Gönüllüleri ve Eğitimler

Sizler de AFS gönülüsü olarak kişisel ve sosyal becerilerinizi geliştirebilir, dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çalışabilir ve değişim yaratmanın tadına varabilirsiniz.

AFS Gönüllülüğü ile ilgili bilgi alın