IMG-20180813-WA0072

EVA Programı Hakkında

EVA Programı Hakkında:
EVA’nın açılımı “Europe For All” yani “Herkes İçin Avrupa”dır.  Bu değişim programı, farklı ülkelerde bulunan 35 yaş üzeri kadın gruplarının karşılıklı ziyareti şeklinde gerçekleşir. Ziyaret süresince eşleştirilen katılımcılar birbirlerinin evlerinde konuk olur ve çeşitli aktivitelere katılır.

Program Tarihleri ve Süresi:
Grupların karşılıklı olarak karar vermekle birlikte genelde Haziran – Temmuz  ve Ekim Aylarında birer haftalık ziyaretleri kapsamaktadır.

Program Katılım Koşulları:
– Türk Kültür Vakfı’nın yürüttüğü değişim programları ile öğrenci konuk eden ya da öğrenci göndermiş olan annelerimizden olmak;
– Eşleştirilen program katılımcısını evinde konuk etmeyi ve sonrasında ziyaret etmeyi kabul etmek;
– Konuk edilecek gruba yönelik ülkemizin ve kültürümüzün tanıtımı için yapılacak hazırlık çalışmalarına ve bu grubun ağırlanmasına destek olmak;
– Karşı ülke ziyaretinde ülkemiz ve kültürümüz için tanıtım çalışmaları yapmayı ve aktivitelere katılmayı kabul etmek.

Program katılım bedeli bulunmamaktadır.

Diğer Masraflar:
Katılımcıların yol ve vize masrafları kendilerine aittir.
Konaklamalar evlerde olacağı için otel masrafı bulunmamaktadır.

adam_program

ADAM Programı Hakkında

ADAM Programı Hakkında:
ADAM 35 yaş üzeri Kültürlerarası  Erkek Değişim Programıdır. Bu değişim programı, farklı ülkelerde bulunan 35 yaş üzeri erkek gruplarının karşılıklı ziyareti şeklinde gerçekleşir. Ziyaret süresince eşleştirilen katılımcılar birbirlerinin evlerinde konuk olur ve çeşitli aktivitelere katılır.

Program Tarihleri ve Süresi :
Grupların karşılıklı olarak karar vermekle birlikte genelde Nisan ve Ekim aylarında birer haftalık ziyaretleri kapsamaktadır.

Program Katılım Koşulları:
– Türk Kültür Vakfı’nın yürüttüğü değişim programları ile öğrenci konuk eden ya da öğrenci göndermiş olan babalarımızdan olmak;

Program katılım bedeli bulunmamaktadır.

Diğer Masraflar:
Katılımcıların yol ve vize masrafları kendilerine aittir.
Konaklamalar evlerde olacağı için otel masrafı bulunmamaktadır.