Çocuklara günlük çalışmalarında yardımcı olun, onlarla oyunlar oynayın, bildiğiniz hikayeleri teatral şekilde grubunuzla beraber canlandırın, onlara destek olun, tüm bunları bir “gönüllü” olarak yaşarken kültürler arası kuracağınız köprülerin size kazandıracaklarını deneyimleyin!

BİLGİLER

• Süre – 4 – 24 hafta
  • Her pazartesi başlıyor
  • Program – Pazartesi – Cuma, 14:00 – 18:00
  • İspanyolca Gereksinim – Yüksek Başlangıç ​​(A2)
  • Ortalama Yolculuk – metroyla 20 dakika
  • Kültür Şok Seviyesi – Orta

Gönüllü olarak destek olacağınız bu çocuklar ebeveynlerinin bakımından uzak devletin yerleştirdiği evlerde  yaşıyorlar.

Yaşları 2 ila 15 yaş arası.

Günün ilk yarısı eğitimleri sonrasında ise aktivitelerle yardımcı olacak gönüllülerin destekleri ile hem çoçuklar için yeni pencereler açılsın hem de sizler için!

Program Detayları

• Program Türü
    • Language
    • Volunteering