Bu programda, size Arjantin ve toplumunu tanıtacak, rahat hissetmenizi sağlayacak ve arkadaş edinmenize yardım edecek yerel bir aile tarafından konuk edileceksiniz. Ayrıca,  diğer ülkelerden gelmiş AFS öğrencilerinin bulunduğun küçük guruplar halinde katılacağınız kişiselleştirilmiş derslerde İspanyolca öğrenme fırsatı bulacaksınız. İhtiyacınız olduğu her an size yardım edecek AFS gönüllüleriyle iletişim halinde olacaksınız. Gönüllüler, sizin yeni gerçekliğinize en iyi şekilde adapte olmanızı ister, bu nedenle sizin için ilginç aktiviteler hazırlarlar. Dünyanın dört bir yanından katılımcıları ağırlamayı heyecanla bekliyoruz!

Katılımcılarımıza güvenli bir ortam, yeterli destek ve temel konaklama imkanları sağladıkları sürece her aile tipi ile çalışıyoruz.

• Günde 4 saat olmak üzere haftada 20 saat toplamda 80 saat İspanyolca dersleri
  • Sınıf dersleri dışında yapılacak ekstra aktiviteler
  • Yöresel yemek atölyeleri
  • Tango dersleri