AFS Danimarka 15-18 yaş arasındaki öğrencileri temmuz ve ağustos aylarında bir aylık kısa programlara davet ediyor!

Ranum Efterskole yatılı okulunun yurtlarında konaklarken Danca ve İngilizce derslerine katılacak ve programın sonuna doğru Dan bir aile tarafından konuk edilerek Dan Kültürü’nü daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.

1 ay boyunca dil derslerinin yanısıra çeşitli açık hava aktiviteleri ve takım çalışması atölyelerine katılacaksınız. Program kapsamında yapılacak Kültür Turu’nda 3 gün boyunca Kopenhag’ı tanıma fırsatınız olacak.

Vize Durumu: Schengen turist vizesi

Kimler Başvurabilir?

1. 30 Haziran 2019 – 27 Temmuz 2019 programına 30 Haziran 2001 – 13 Temmuz 2005 arasında doğmuş adaylar
  2. 5 Ağustos 2019 – 1 Eylül 2019 programına ise 5 Ağustos 2001 – 5 Ağustos 2004 arasında doğmuş adaylar