Programın Genel Tanımı:

Yaz tatilinizi sürdürülebilirlik ve kaynak algıları konularında İngilizce yürütülecek atölye ve seanslara katılarak geçirmek ister misiniz? Bunun yanısıra kunduz gözlemciliği, define avı oyunları ve Elbe’nin su kalite kontrolünün yapılması gibi aktivitelerde bu yaz programına dahil. Bunların yanında programda Berlin şehrine kültür gezisi ve kültürler arası öğrenme aktiviteleri de yer alacak. Konaklama, Bremen’deki Gençlik Hostel‘inde olacak.

Kimler Başvurabilir?

6 – 21 Temmuz 2019 tarihleri arasındaki program için:
6 Ağustos 2001 – 6 Temmuz 2005 arasında doğmuş adaylar

27 Temmuz – 11 Ağustos 2019 tarihleri arasındaki program için:
27 Ağustos 2001 – 27 Temmuz 2005 arasında doğmuş adaylar

Dil Yeterliliği: İyi derecede İngilizce