AFS Kanada Fransızca Yaz Programı, katılımcılara eğlenceli ve geliştirici bir kültürler arası deneyimle birlikte Fransızca konuşma yeteneklerini arttırma fırsatı sunuyor!

Montreal’de yürütülen bu yoğunlaştırılmış program, Fransızca seviyesi Başlangıç veya Orta olan uluslararası katılımcılara yönelik hazırlandı. Program boyunca Fransızca derslerine katılacak ve çeşitli aktiviteler sayesinde konuşma yetkinliklerinizi arttıracaksınız.

Montreal, Quebec

Montreal kosmopolitan ve dinamik bir şehirdir. Kanada’nın Fransız Kültürü sayesinde Montreal; müzik, tiyatro, sinema ve gösteri sanatlarıyla ünlüdür. Sene boyunca her mevsimde pek çok festivale ev sahipliği yapan güvenli ve misafirperver bir şehirdir. Bu program kapsamındaki tüm yerleştirmeler Fransızca’dır. (host aileler, aktiviteler ve dersler). Ancak Montreal, çift dilli bir şehir olduğu için (Fransızca ve İngilizce) AFS aktiviteleri dışında İngilizce’yle karşılaşmanız mümkün olabilir.

Tüm katılımcılar kendi ülkelerinden olmayan başka bir katılımcıyla birlikte bir ev sahibi aile yanında yaşıyor olacak. Hafta içi sabahları toplam 80 saat Fransızca dersleri’ne devam edeceksiniz. Öğleden sonraları ise spor, yemek dersleri ve kültürel aktivitelerle geçiyor olacak.

Vize Durumu: Turist vizesi

Kimler Başvurabilir?