Genç mühendislerin dikkatine!

Bilimle ilgileniyorsanız Northern Rhine-Westphalia bölgesindeki Bielefeld’de hostel konaklamalı STEM Yaz Programına katılabilirsiniz.

Program süresince hostelde kalacaksınız ve diğer katılımcılarla beraber yaşam alanınızın gerektirdiği temizlik, yemek yapma gibi aktiviteleri hep beraber yapacaksınız. Bu süreçte size yardımcı olmak için kamp sorumluları olacak.

Bu deneyime ek olarak STEM laboratuvarlarında Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik konularında çalışmalar yapacaksınız. STEM konularında çalışan şirketlere gezilerin olacağı programda Berlin şehrine kültürel gezi yapılacaktır.

Katılımcıların iyi seviyede İngilizce bilmeleri gerekmektedir

Kimler Başvurabilir?

27 Ağustos 2001 – 27 Temmuz 2005 arasında doğmuş adaylar

Dil Yeterliliği:
İyi derecede İngilizce (Programın tamamı İngilizce yürütülecektir.)

• Konaklama
  • Kişiye özel danışman / destek sorumlusu