Katılımcılar dört haftayı Tunus’un başkenti Tunus’ta geçirecekler. Burada, Pazartesi gününden Cuma gününe kadar, Çağdaş Standart Arapça’nın “Standart Institut Vivantes” adlı yoğun derslik eğitimlerine katılacaklar.

İyi tanınan bir kurum olan öğrencilerimiz, aynı enstitüyü seçerek dil yeterliliklerini öğrenmek ve / veya pekiştirmek için dünyanın dört bir yanından gelen diğer öğrencilerle kaynaşabilecektir.

Ayrıca, çoğu Tunus Fransızca ve Arapça konuşur. Öğrenciler, Arapça yeteneklerini ders dışında kullanabilecek, Tunus kültürünü ve geleneklerini keşfedebilecekler.

Tunus Kültürü 3000 yıldan fazla bir tarihin ve önemli bir çok etnikli akının ürünüdür. Tunus’ta kaldıkları süre boyunca, katılımcılar ayrıca, Tunus’ta, çevre bölgelerde ve ülkede AFS tarafından düzenlenen çeşitli açık hava etkinlikleri aracılığıyla kültür ve tarihe de yaklaşacaklar. Bu, çoğunlukla iki hafta sonları düzenlenecek geziler yoluyla yapılacaktır.

İlk gezi, Medine, Roma Mozaik Koleksiyonu ile dünyaca ünlü Bardo Müzesi, bir çeşit Punic Limanı, arkeolojik sit alanları ve müzeleriyle Kartaca’dan başlayarak, öğrencilerimizin başkentimizi keşfetmesini sağlayacak… İkinci gezi, hafta sonu süren bir gezi, öğrencilerimizin bozulmamış plajları, tarihi ve arkeolojik alanı ile tanınan bir yeri ziyaret etmelerini sağlayacaktır.

Kimler Başvurabilir?

30 Temmuz 1987 – 1 Temmuz 2004 arası doğmuş adaylar