The Campbell Institute English + Activity Programme

Yeni Zelanda’nın Auckland şehrindeki Campbell Institute kampüsünde düzenlenecek İngilizce Dil Okulu ve Aktivite Programı üç hafta sürecektir.

Bu program kapsamında hafta içi her gün sabahları 3 saat İngilizce kursu aldıktan sonra, öğleden sonraları farklı aktivitelere katılacaksınız.

Hafta sonlarını ise sizi konuk edecek aile ile birlikte geçirecek ve Kiwi kültürünü deneyimleyeceksiniz.

Auckland, Yeni Zelanda’nın en büyük ve en kalabalık şehir merkezidir. Doğusunda ışıl ışıl Waitemata Harbour ve batısında Manukau Harbour ile yerel halk tarafından ‘’yelkenlerin şehri’’ lakabıyla bilinir.

Auckland geniş bir alana yayılmış olan büyük bir şehir olmasına rağmen Aucklandlılar küçük toplulukların, güzel okulların ve keyifli aile yaşantılarının etrafında şekillenmiş rahat ve güvenli Kiwi yaşam stilini benimsemişlerdir. Festivalleri, kulüpleri, sosyal etkinlikleri ve tanışma fırsatı bulacağınız farklı insanlarıyla Auckland çeşitli kültürlere ev sahipliği yapar. Sinema salonları, kütüphaneler, sanat galerileri, parklar ve alış veriş merkezleriyle şehir, geniş sayıda kültürel aktivite imkanı sağlamaktadır. Şehir hayatının faydalarının yanısıra doğal hayata erişmek de çok kolaydır. Sahiller, adalara bot turları, orman gezintileri ve çok sayıda park alanı Auckland hayat tarzının vazgeçilemez bir parçasıdır

Kimler Başvurabilir?

Program başladığında 14 – 17 yaş arasında olacak adaylar