Sizden Gelenler

Başvurmayı-düşünenlere-söylemek-istediğim-tek-şey-var_-Kesinlikle-denemeliler

Zeynep...

Galatasaray Lisesi’nden Zeynep yakında İtalya’ya gidecek ve AFS deneyimini yaşayacak: “AFS’yi 7. sınıftayken Youtube videolarından tanımıştım, o zamanlar benim için hayaldi. Sonrasında AFS ile İtalya’ya giden üst sınıftan bir arkadaşımın deneyimini de dinlediğimde artık gitmeye karar vermiş ve yeni bir kültürü tanımanın beni çok geliştireceğini düşünmüştüm.

Farklı-insanlar-ve-kültürlerle-tanışmaya-kampta-başlamıştım.

Yaşar Can Savcu

İzmir Seferihisar Necat Hepkon Anadolu Lisesi’nden Yaşar Can Savcu önümüzdeki yılı Finlandiya’da geçirecek. İstanbul’da gerçekleşen Gidiş Oryantasyon Kampı’nın son gününde hissettiklerini anlattı: “AFS’yi yakın bir arkadaşımın ablasından duymuş, sonrasında da okulumuza gelip bize sunum yapan TKV çalışanları sayesinde detaylarını öğrenmiştim.

İlk-defa-farklı-bir-kültürü-bir-turist-olarak-değil-o-kültürün-içinden-birisi-olarak-yaşayacağım.

Ezgi Özel

’19 AFS’lilerden Ezgi Özel, İstanbul Gidiş Oryantasyon Kampı’ndan sonra duygularını paylaştı: “Kamp gerçekten çok faydalıydı. İspanya’da geçireceğim değişim yılına dair beklentilerimi ve ilk kültür şoklarını nasıl ele alacağımdan, yeni ailem ve burada bıraktığım ailemle kuracağım iletişimime kadar birçok konuyu değerlendirdik.

Kültürlerarası Hikayeler Konferansı

AFS Kültürlerarası Programları’na katılmış ve AFS misyonunu benimsemiş kişilerin deneyim hikayelerini ve sonrasında nasıl bir hayata sahip olduklarını kendilerinden dinlemek ister misiniz?

Videoları izle