Günümüzde İngilizce öğrenmenin birçok yolu var: Kursta, okulda öğrenebilir, internette veya televizyonda altyazıları okuyabilirsiniz! Ancak öğrenmenin en iyi yolunun o ülkede, dil programları sunduğumuz Kanada, Malta veya Galler’deki programlarımızdan birine dahil olmak olduğuna inanıyoruz. İşte size İngilizceyi yurt dışında öğrenmek için 4 ana neden:

  1. Kültürün içinde! Bir dili öğrenmek için onu kullanmak ve bütün gün dinlemekten daha etkili bir yol yoktur. Birkaç hafta içinde, evde öğreneceğinizden çok daha fazla İngilizce öğrendiğinizi farkedeceksiniz. Kelimelerin nasıl kullanılacağını duymak ve pratik etmek, ne anlama geldiklerini bilmek kadar önemlidir. Bir kültürün içine daldığınızda, İngilizceyi anadiliniz gibi konuşmayı öğreneceksiniz.
  2. Fırsatlarını arttır! Akademik kariyerinizde veya profesyonel düzeyde, İngilizcenizin belli bir seviyede olması bekleniyor. Artık, işverenler çalışanlarında iyi derecede İngilizce iletişim kurma becerilerini görmek istiyorlar. AFS Plus dil programları bir sonraki işinize başvurmanıza yardımcı olacak küresel bir yeterlilik sertifikası da içeriyor.
  3. Yeni bir kültürü keşfet! Diyelim ki, hiç yurt dışına çıkmadınız; ya da çıktınız ancak şehri yerel arkadaşlarla tanıma, şehrin kültürüne dahil olma fırsatınız olmadı. İşte bu noktada, dil programlarımızda, şehir merkezlerindeki okullarımızda İngilizce eğitimi alırken, gittiğiniz ülkenin de kültürünü keşfedeceksiniz.
  4. Kendi küresel iş ağını oluştur! Yukarıdaki tüm nedenlerin yanı sıra, İngilizce öğrenen, hatta daha iyi konuşan birçok insanla tanışacaksınız. Dünyanın her yerinden gelen arkadaşlardan daha iyi bir öğrenme yolu yoktur.