Gelenekselleşen Kültürlerarası Hikayeler Konferansı’nın altıncısı, Asıl Olan Deneyim temasıyla 15 Aralık 2019’da Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlendi. ’21 AFS’li adayları ve ailelerinin katıldığı konferansta AFS ailesinden değerli konuşmacılarımız kendi deneyimlerini aktardılar.

Türk Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Selva Aydıner ile AFS Gönüllüleri Derneği Merkez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özgür Güven konferansta kısa birer konuşma yaparak konuklara “ailemize hoş geldiniz” dediler.

Etkinliğin sunuculuğunu Gözde Pelin Çetin üstlenirken; Betül Gümüş, Gülbin Baltacıoğlu, Burak Kocagöncü, Bora Yürükoğlu, İrem Kemerli, Osman Kemal Sözer, İrfan Buzcu, Ayşegül Özerdem ve Gökçe Bakırhan bu yılın konuşmacıları oldu. Konuşmacılarımızın hikayelerine buradan ulaşabilirsiniz.