Haftanın 5 günü günde çalışıp (hafta sonu hariç);  çalışma saatlerinin dışında, iş arkadaşlarınız,  konaklarken tanışacağınız ve kalıcı dostluklar edineceğiniz ev arkadaşlarınız, diğer üyeler ve İspanya’daki tanışacağınız yeni  insanlarla sosyalleşerek kültürler arası profesyonel bir firmada staj yapıp  CV’nizi yepyeni bir boyuta taşımış olacaksınız.

Size sunduğumuz Stajları “en iyi” Uluslararası Staj Programları yapan Nedir?

En iyi uluslararası staj programlarını sunmamız ne anlama geliyor:  kapsamlı, benzersiz ve güvenli deneyimler!

Bu uluslararası staj programları ile sorumluluklarınız, eğitimini aldığınız bilgilerin üstünde ve ötesinde olacaktır çünkü problem çözme& yönetme&kendi esnekliğinize ve uyarlanabilirliğinize kolayca ışık tutacak bir ortamda alanınız merkezinde becerilerinizi&bilginizi uluslararası bir işletmede geliştirebileceksiniz.

Stajımıza başvurmak için linkimizi, İngilizce olarak, gerekli bilgileriniz ile doldurarak, önceden hazırlayacağınız CV ve bu stajla ilgili Motivasyon mektubunuzu yüklemeniz gerekmektedir. Sonrasında program süreci ve ücret bilgisi sizlerle paylaşılacaktır.

Program Detayları

• Program Türü