Sizlere, İtalya’daki şirketlerde, son derece profesyonel ve özel stajları programları sunuyoruz.
Ağırlıklı olarak Üniversite veya Mesleki eğitim öğrencilerine, mezunlara, genç profesyonellere veya insanlara yöneliktir.
Katılımcılarımız yurt dışında “Uluslararası Deneyim” geliştirmekle ilgileniyor.
Program, ağırlıklı olarak bir İtalyan şirket / kuruluşunda çok içerikli bir staj deneyimi sunmak için seçilen endüstri sektörlerinde ve İtalyan kültüründe tam bir alan stajı sağlamaktadır.

Başlangıç ​​tarihleri adayların talebi üzerine yıl boyunca mümkün olabilir.

İdeal adaylar:
• 18-30 yaş arası
• Lisans &Yüksek Lisans Öğrencileri
• Temel İtalyanca bilgisi artı olacaktır
• İyi bir İngilizce bilgisi aranan ideal şarttır.
• İtalyan Kültürü için yüksek motivasyon ve ilgi.
Stajlar sadece Üniversite / Akademik Müfredatı ile ilgili sektörlerde / faaliyetlerde gerçekleştirilebilir.

İtalyan Staj Yönetmeliği’ne göre, (extra curricular stajları)  İtalya’daki aday programlarına aylık ücret ortalama (ayda 800 Avro) ödenir.
Dahası, AB vatandaşı olmayanlar için, ev sahibi firma aynı zamanda yiyecek sağlamakla yükümlüdür. İş günlerinde öğle yemeğinde internees kartı seçeneği vardır.
Bu düzenlemelerin bir sonucu olarak, yüksek motivasyona sahip ve yetenekli adaylar bir İtalyan şirketine yerleştirilmektedir.

İtalya’da 3-6 ay arası olan Ücretli Stajımıza başvurmak için linkimizi, İngilizce olarak, gerekli bilgileriniz ile doldurarak, önceden hazırlayacağınız CV ve bu stajla ilgili Motivasyon mektubunuzu yüklemeniz gerekmektedir. Sonrasında program süreci ve ücret bilgisi sizlerle paylaşılacaktır.

Program Detayları

• Program Türü